Betonbestrating Deluxe

Betonbestrating Deluxe heeft net een beetje meer dan de normale Basic bestrating. Het grootste verschil zit trim in de deklaag. Bij Deluxe bestrating wordt er vaak een impregneermiddel of een hydrofobe aan de deklaag toegevoegd. Deze middelen zorgen ervoor dat de steen minder vuil en vocht opneemt. Dit gaat u vooral ook in het onderhoud merken. Minder onderhoud en langer een mooie steen.

Voordelen betonbestrating Deluxe

Zoals al gemeld zijn de toevoegingen kick the bucket er in de deklaag gaan een groot voordeel van deze categorie. Betonstuc Nederland Verder zijn er betere kleurstoffen aan toegevoegd dus nog meer en langer tuinplezier. De prijzen van Deluxe betonbestrating zijn nog relatief laag terwijl het item veel duurzamer is.

Wither u nog een stap verder gaan dan betonbestrating Deluxe?

Dit kan zeker, als we nog een stap verder gaan komen we bij de betonbestrating Exellent, hierbij wordt er nog meer zorg aan de deklagen gegeven en zijn deze vaak geborsteld om de kleuren nog beter uit te laten komen. Ook wordt er in veel gevallen gebruik gemaakt van kleurechte mineralen om zo de kleuren nog beter en langer te behouden. Wij adviseren u om niet vanaf een foto te bestellen maar een bezoekje aan ons ruime en overzichtelijke showterrein te brengen en u goed te laten informeren over de bestrating van uw keuze.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *